Persoonlijke aandacht zonder kennels of groepen honden

Hondenpension en dagopvang: opvang in mijn woning

Persoonlijke en individuele opvang zonder kennels of groepen honden. 

Het grote voordeel van een privé dagopvang ten opzichte van een hondenpension: rust voor uw hond. Honden die bij mij thuis worden opgevangen ervaren een huiselijke situatie, samen met mijn eigen 1,5 jarige teefje (herder/bordercollie mix). Geen stress in een kennel ondergaan, de hele dag kunnen spelen met een andere hond en alle aandacht krijgen die het thuis ook krijgt. Houdt uw hond van lange of van korte wandelingen? Is uw hond een knuffelaar of een rustige bank-slaper? In mijn privé dagopvang is er tijd en aandacht voor alle wensen. Dat betekent rust voor uw hond. En voor u.

In mijn woning in Maarssen sta ik klaar om privé dagopvang voor uw hond te kunnen verzorgen. De woning is gelijkvloers en heeft een ruime tuin. Voordat de opvang van start gaat zullen we eerst een intake houden om te zien of er een match is tussen uw hond, mij en mijn hond. In Maarssen en omgeving zal ik gebruik maken van korte wandelingen door de wijk of lange wandelingen door Wijkpark Maarssenbroek, langs de Kleine Plas (aangelijnd) of de hondenspeelplek in Haarzuilen (omheind, losloopgebied). Indien de hond interesse heeft zullen we bezig zijn met (denk)spelletjes en basis training.

  Per dag: € 45

 1 dag + 1 nacht = € 60 

 Voor iedere bijkomende nacht
 wordt € 25 in rekening
 gebracht. 

Hondenoppas: opvang in uw eigen woning tijdens uw afwezigheid

Het inhuren van een hondenoppasser geeft u veel voordelen. En geeft uw hond zo weinig mogelijk stress tijdens uw afwezigheid. U hoeft bijvoorbeeld niet met uw hond te reizen naar een oppas plek en er zijn geen kennels of onbekende honden. Het eet- en slaapritme van de hond kan gelijk blijven en er wordt net zoveel uitgelaten als het gewend is. Bovendien is uw huis niet onbewoond tijdens uw afwezigheid. Fijn voor u en voor uw hond.

 Per dag: € 50

 1 dag + 1 nacht: € 80

 Voor iedere bijkomende nacht
 wordt € 25 in rekening
 gebracht. 

Voorwaarden

Voor deze services gelden de volgende voorwaarden:

  • Het is belangrijk dat uw hond is ingeënt tegen Hondenziekte, Parvo, hepatitis, kennelhoest en Ziekte van Weil (leptospirose). De entingen zijn minimaal drie weken voor het intake gesprek gekregen. Ik zal dit controleren via het dierenpaspoort tijdens het intake gesprek.
  • Ook is uw hond is vrij van vlooien en wormen (en krijgt met regelmaat een antivlo- en antiworm behandeling).
  • Honden die verblijven in de dagopvang of pension ontvangen Royal Canin Gastrointestinal (brok voor gevoelige darmen) of u kunt eigen brokken meegeven.